Stand up med Carsten Bang & Mikkel Rask incl. let anretning og dansemusik fra mobildiskoteket The Noice. 26.jan.2024

Stand up med Carsten Bang & Mikkel Rask incl. let anretning og dansemusik fra mobildiskoteket The Noice. 26.jan.2024

  • Brand: Sannes Kaffe
  • Model: Stand up med Carsten Bang & Mikkel Rask
  • Lagerstatus: På lager
  • 749 DKK
  • Ekskl. moms: 599 DKK

Produktbeskrivelse

En stand up aften med en let anretning, og efterfølgende dansemusik.

Dørene åbnes kl.18, kl.20 går den første stand up på, herefter en lille pause og derefter den 2. stand up.


DET FÅR I MED CARSTEN BANG

Originalt, intelligent og underfundigt materiale, der kryber som en humoristisk strøm ind under huden på publikum. Den stærkt selvironiske jyde er så dreven en komiker, at han får sine tilhørere helt ud på kanten af sædet – for derpå at få dem til at knække sammen af grin over den overraskende og raffinerede pointe. Med sin store lune og det velkendte glimt i øjet leverer Carsten Bang præstationer, som er blandt den absolutte elite i dansk comedy – også når han optræder på engelsk og som vært på fx konferencer.

Carsten Bang har på sin helt egen og suverænt driftssikre måde været en del af den danske stand-up scene siden 1991. Han er tilbagelænet og rar – men ikke bange for at sige sin mening direkte og uden omsvøb. Han kender sit publikum og forstår at levere små genialiteter og morsomme betragtninger – med sans for detaljen og det overraskende.

Den midtjyske komiker blev født på et alderdomshjem i Jebjerg, og måske er det derfor, han er så godt et eksempel på, at man ikke behøver at råbe højt og fare af sted med 120 km/t. for at være sjov. Carsten har altid et glimt i øjet og så meget soliditet og talent, at han tør tage al den tid, der passer ham – og publikum er med ham hele vejen.

Mikkel Rask er én af landets sjoveste komikere.

Han har vundet Danmarksmesterskabet i stand-up, været nomineret til Comedy Galla Talentprisen og har udgivet 3 onemanshows, som kan ses på TV2 Play og købes her på siden under “køb shows“:

Hvad Fatter Gør (2018)

Klassisk Comedy (2020)

Rasende (2023)

Mikkel laver comedy i den rene form - en uafbrudt byge af jokes om både hverdagsemner, personlige historier og samfundet.

Karrieren startede i Aarhus, men snart rykkede Mikkel til København for at satse 100 % på komik. Her blev han spottet, første gang han optrådte, og fik plads til Comedy Galla som et af “De Nye Håb“.

Udover stand-up har Mikkel lavet masser af tv både foran kameraet og som tekstforfatter, bl.a. for Tæt På Sandheden, Lillemand og Dybvaaaaad.

Mikkel voksede op i Nordjylland, men bor nu tæt på København. Han er gift og har 3 børn. Derfor er han også tit træt.