NYHED Mads Langer - tæt-på koncert - fredag d. 9. september 2022 - OBS: Flyttet til fredag d. 4. november 2022

Mads Langer - tæt-på koncert - fredag d. 9. september 2022 - OBS: Flyttet til fredag d. 4. november 2022

  • Brand: Sannes Kaffe
  • Model: Mads Langer - tæt-på koncert
  • Lagerstatus: På lager
  • 1.199 DKK
  • Ekskl. moms: 959 DKK

Valgmuligheder

Produktbeskrivelse

OBS: Da Mads Langer skal på en turné i Tyskland, flyttes koncerten fra fredag d. 9. september til fredag d. 4. november 2022.

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes udenfor de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019.

Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. "Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i send. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktisk lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet."

Og publikum kan godt glæde sig til den forestående turné, for Langer kommer direkte fra studiet i LA og London, hvor han har indspillet et helt ny album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere.

"Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 8-mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften" siger Langer og fortsætter "For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os"


Dørene åbnes formentligt kl. 18.00, men hold dig opdateret både her og på Facebook.

Mads spiller kl. 20.00 - 2 x 45 minutter