Intimkoncert med Michael Falch - lørdag d. 13/3-2021 (flyttes pga. de nye restriktioner til den 15.maj)

Intimkoncert med Michael Falch - lørdag d. 13/3-2021 (flyttes pga. de nye restriktioner til den 15.maj)

  • Brand: Sannes Kaffe
  • Model: Intimkoncert med Michael Falch
  • Lagerstatus: På lager
  • 849 DKK
  • Ekskl. moms: 679 DKK

Valgmuligheder

Produktbeskrivelse

Michael Falch fortsætter i sin genopblomstring med at variere sit udtryk i sin "kamp mod rusten, der aldrig sover".

I foråret/sommeren 2021 optræder den nu 64-årige rockveteran kun på ganske få, udvalgte scener - og det bliver akustisk og alene. En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat - Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden. 

Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.


Arrangementet afholdes hos Max Garage og er inkl. mad. Menuen vil blive udsendt når vi nærmer os datoen for arrangementet.

HUSK! I kan nu booke en bus til at transportere jer til og fra koncerten. Se mere her: https://sanneskaffe.dk/event/transport


OBS! I tilfælde af at der bliver udmeldt restriktioner der kan have indflydelse på afholdelse af koncerten, vil der her på hjemmesiden samt på de sociale medier blive udmeldt ny dato. Endvidere gør vi opmærksom på, at mailen med ordren samt ordrenr. er din billet. Det er ordrenr. at I bliver sat til bords efter. Ønsker I en billet der kan gives i gave, bedes I kontakte os på kontakt@sanneskaffe.dk, så vil en sådan blive tilsendt - hjemmesiden kan desværre ikke generere billetter endnu.