Intimkoncert med Poul Krebs fredag den 13.aug.2021

Intimkoncert med Poul Krebs fredag den 13.aug.2021

  • Brand: Sannes Kaffe
  • Model: Intimkoncert med Poul Krebs 13.aug.2021
  • Lagerstatus: På lager
  • 749 DKK
  • Ekskl. moms: 599 DKK

Valgmuligheder

Produktbeskrivelse

”En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om ”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.”

 

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej.

En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”.


Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs bedste album”.


Dørene åbnes kl.18 - 18.30, herefter spiser vi. K.20 går Poul på.

Arrangementet afholdes hos Max Garage og er inkl. mad. Menuen vil blive udsendt når vi nærmer os datoen for arrangementet.

HUSK! I kan nu booke en bus til at transportere jer til og fra koncerten. Se mere her: https://sanneskaffe.dk/event/transport


OBS! I tilfælde af at der bliver udmeldt restriktioner der kan have indflydelse på afholdelse af koncerten, vil der her på hjemmesiden samt på de sociale medier blive udmeldt ny dato. Endvidere gør vi opmærksom på, at mailen med ordren samt ordrenr. er din billet. Det er ordrenr. at I bliver sat til bords efter. Ønsker I en billet der kan gives i gave, bedes I kontakte os på kontakt@sanneskaffe.dk, så vil en sådan blive tilsendt - hjemmesiden kan desværre ikke generere billetter endnu.