Intimkoncert med Allan Olsen - fredag d. 18/6-2021

Intimkoncert med Allan Olsen - fredag d. 18/6-2021

  • Brand: Sannes Kaffe
  • Model: Intimkoncert med Allan Olsen
  • Lagerstatus: På lager
  • 749 DKK
  • Ekskl. moms: 599 DKK

Valgmuligheder

Produktbeskrivelse

Allan Olsen – Solo – 2021

Med mere end 20 pladeudgivelser og over 40 år som turnerende, er det ingen overdrivelse at kalde Allan Olsen én af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment.

Olsen har de seneste år cementeret sin helt særlige position i showbiz. Siden han i 2013 slap havkatte-pladen, JØWT løs i musikbranchens hyttefad, har han disket op med anderledes og nytænkte vinkler på et liv som sanger, sangskriver – og senest også som forfatter i Danmark.

Erindringsbøgerne Tilfældigt Strejfet og Laksetrappen blev kaldt mesterværker af pressen, og blev bestsellere hos publikum.

2020 har stået på at turnere rundt på sin forsamlingshus-turné, ’Olsen På Afveje’. 49 intime koncerter derude, hvor folk oftest lever udenfor mediernes – og de optrædendes bevågenhed. Samtlige datoer på Allan Olsen På Afveje-turné var udsolgt, men til glæde for dem, der gik forgæves, kan vi nu præsentere flere koncerter i 2021.

Allan Olsen’s repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella.

Allan Olsen er altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædener.

Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum…


Arrangementet afholdes hos Max Garage og er inkl. mad. Menuen vil blive udsendt når vi nærmer os datoen for arrangementet.

HUSK! I kan nu booke en bus til at transportere jer til og fra koncerten. Se mere her: https://sanneskaffe.dk/event/transport


OBS! I tilfælde af at der bliver udmeldt restriktioner der kan have indflydelse på afholdelse af koncerten, vil der her på hjemmesiden samt på de sociale medier blive udmeldt ny dato. Endvidere gør vi opmærksom på, at mailen med ordren samt ordrenr. er din billet. Det er ordrenr. at I bliver sat til bords efter. Ønsker I en billet der kan gives i gave, bedes I kontakte os på kontakt@sanneskaffe.dk, så vil en sådan blive tilsendt - hjemmesiden kan desværre ikke generere billetter endnu.