UDSOLGT Mike Tramp lørdag den 18.marts.2023. Tæt på koncert, kun 110 gæster.

Mike Tramp lørdag den 18.marts.2023. Tæt på koncert, kun 110 gæster.

  • Brand: Sannes Kaffe
  • Model: Mike Tramp - tæt-på koncert
  • Lagerstatus: UDSOLGT
  • 575 DKK
  • Ekskl. moms: 460 DKK

Valgmuligheder

Produktbeskrivelse

Mike Tramp på turné med sit første danske album " FOR FØRSTE GANG" I 2022

Dylan-storytelling på dansk. En byhænger på de sidste værtshuse. En ny dansk klassiker.
Et helt lille kunstværk. 
Ordene på de sociale medier var store, da Mike Tramp i februar udgav singlen Min by. ”Stenbro-gospel” blev den kaldt af en, mens en anden kaldte nummeret for en rigtig ”gadedrengesang”. I september bliver sangen fulgt op af albummet For første gang, og samtidig drager Mike Tramp på stor turné rundt i hele landet.

Som titlen antyder er For første gang Mike Tramps første album nogensinde på dansk, og det er sangene fra dette album, som kommer til at spille hovedrollen på den kommende turné. Dermed bliver koncerterne også mødet med en Mike Tramp, som man ikke har oplevet før.

”Hvor det engang handlede om, hvor store forstærkere, vi kunne have, og hvor flot lyset kunne være, handler det denne gang 100 % om musikken og om sangene,” siger Mike Tramp. ”Jeg vil gerne være med til at give folk nogle af de smil, de kan huske fra gamle dage og synge sange, der måske egentlig startede med at handle om mig og den tid, jeg kan huske, men dermed forhåbentlig også får folk til at se tilbage og mindes deres eget liv.”

For første gang er det mest personlige album, Mike Tramp har lavet i sin karriere. Ikke bare synger han om barndommen på Vesterbro med en enlig mor i en fjerdesals lejlighed med koldt vand, men der er også sange om den rodløshed og fornemmelse af ikke at høre til, som sidder i kroppen efter mere end 45 år som professionel musiker, hvoraf størstedelen af dem har været tilbragt uden for landets grænser.

”Jeg har altid haft en drøm om en dag at synge på dansk, men har ikke været klar til det før nu. Når man synger på sit modersmål, rykker alting tættere på, og der er ikke noget at gemme sig bag. Derfor føles det her også som et af de vigtigste albums, jeg nogensinde har lavet. Det er mig, der synger, og det er min historie.

Koncert information
Holdes i samarbejde med Hos Vivi cafe & smageri,
Jernbanegade 13
3600 Frederikssund.

Som altid åbnes dørene kl.18.
Velkommen kl.18.30
Mad kl.18.30-20
Koncert 1.sæt kl.20
Pause
Koncert 2.sæt

????Menu: