UDSOLGT Breaking News! Steffen Brandt fredag d. 26/2-2021 - flyttet til fredag d. 17/9-2021

Breaking News! Steffen Brandt fredag d. 26/2-2021 - flyttet til fredag d. 17/9-2021

  • Brand: Sannes Kaffe
  • Model: Intimkoncert med Steffen Brandt 26. feb. 2021
  • Lagerstatus: UDSOLGT
  • 879 DKK
  • Ekskl. moms: 703 DKK

Produktbeskrivelse

LIS SØRENSEN SOMMER 2020En æres-DMA, Arena-koncerter med Anne og Sanne og en anmelderrost biografi -Lis Sørensen havde et heftigt 2019,og i 2020 sænker Lis Sørensen ikke farten, men fortsætter sin enestående karriere med at spille en masse koncerter landet over.Desuden er et nyt album planlagt til at se dagens lys i sensommeren.Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits,Verden er i farver"’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturligelegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og den eftertragtede sangerinde er mere end klar til sommeren 2020.

Grundet den seneste forlængelse af restriktioner, bliver koncerten med Steffen Brandt d. 25/2-2021 rykket til d. 16/9-2021.

Til den tid ser verden forhåbentligt meget anderledes ud - vi kan måske oven i købet synge med!

Tak for jeres tålmodighed - VI GLÆDER OS TIL VI IGEN MÅ VÆRE SAMMEN!


UDSOLGT!

Steffen Brandt – 2021


Steffen Brandt er mest kendt som frontfigur i bandet TV-2,

der blev dannet for 39 år siden. Han har skrevet både tekst og musik til alle gruppens sange, og netop hans sans for at skrive sange med kant og charme har været stærkt medvirkende til bandets popularitet. Med afsæt i 80’ernes minimalistiske ny-rock udviklede TV-2 sig til et af de mest populære danske bands, og det er de fortsat med at være – uden at miste skarpheden. Stilen er præget af dobbeltbundethed, ironi og selvironi med veludviklet tæft for at se lige gennem tidens tendenser. Men sangene kredser også

omkring tilværelsens helt store spørgsmål: Livet, døden og kærligheden.

I Steffen Brandt har gruppen en af Danmarks mest underspillende og effektive performere. Steffen Brandt har som dansk tekstforfatter præget det danske sprog med sine hverdagssproglige, ironiske ,men altid kærligt-kritiske, undrende sange. Hans uomtvistelige sproglige talent har beriget danskerne og det danske sprog, og i 2003 modtog han velfortjent Modersmål-Selskabets sprogpris for sin indsats for det danske sprog. Steffen Brandt har også skrevet sange til en lang række danske kunstnere, bl.a. News, Ray Dee Ohh, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen. Steffen Brandt har fra 2001 arrangeret en række koncerter uden for sæsonen på Bornholm. Han har valgt kunstnere fra vidt forskellige genrer og har trukket publikum til fra hele Danmark. I 2009 udgav han et soloalbum med Bob Dylan-sange gendigtet på dansk med titlen ”Baby Blue”

Tags: Stefffen Brandt, IntimKoncert