NYHED Intimkoncert med Lis Sørensen fredag d.14. Aug.2020

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

Intimkoncert med Lis Sørensen fredag d.14. Aug.2020

  • Brand: Sannes Kaffe
  • Model: Intimkoncert med Lis Sørensen fredag d.14. Aug.2020
  • Lagerstatus: På lager
  • 989 DKK
  • Ekskl. moms: 791 DKK

Produktbeskrivelse

LIS SØRENSEN SOMMER 2020En æres-DMA, Arena-koncerter med Anne og Sanne og en anmelderrost biografi -Lis Sørensen havde et heftigt 2019,og i 2020 sænker Lis Sørensen ikke farten, men fortsætter sin enestående karriere med at spille en masse koncerter landet over.Desuden er et nyt album planlagt til at se dagens lys i sensommeren.Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits,Verden er i farver"’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturligelegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og den eftertragtede sangerinde er mere end klar til sommeren 2020.

Intimkoncert med Lis Sørensen + opvarmning af pt. ukendt kunstner, samt en let anretning.

Der vil inden koncerten blive serveret en let anretning. Evt. allergier skal noteres ved bestilling i kommentarfeltet.

Dørene åbnes kl.18, maden serveres kl.18.30.

kl.20 Maddie Soon, se mere på www.maddiesoon.dk

kl.20.45 Pause

kl.21.15 1 sæt med Lis Sørensen

Kl.21.55 Pause

kl.22.15 2.sæt med Lis Sørensen

kl. ca. 23. Tak for i aften.

LIS SØRENSEN – SOMMER 2020
 
En æres-DMA, Arena-koncerter med Anne og Sanne og en anmelderrost biografi - Lis Sørensen havde et heftigt 2019, og i 2020 sænker Lis Sørensen ikke farten, men fortsætter sin enestående karriere med at spille en masse koncerter landet over. Desuden er et nyt album planlagt til at se dagens lys i sensommeren.
 
Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, “ Verden er i farver"’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og den eftertragtede sangerinde er mere end klar til sommeren 2020.

Tags: Lis Sørensen, IntimKoncert