Tæt på koncert med Anders Blichfeldt Solo 23.aug.2024

Tæt på koncert med Anders Blichfeldt Solo 23.aug.2024

  • Brand: Sannes Kaffe
  • Model: Tæt på koncert med Anders Blichfeldt Solo 23.aug. 2024
  • Lagerstatus: På lager
  • 549 DKK
  • Ekskl. moms: 439 DKK

Produktbeskrivelse

‘Anders, du er bobler på Dansktoppen! ’Det var beskeden fra DR P5 nogle uger efter udgivelsen af Tik Tak. Allerede da, havde Anders’ sang om fire veninders livslange venskab spredt sig på de sociale medier, og Anders fik som 58 årig sit første hit på dansk! Tik Tak kom på Dansktoppen, der lå den ide maksimale 15 uger og toppede på en førsteplads.

Anders Blichfeldt har været nummer 1 på hitlister gennem tiden med Big Fat Snake, med sange som Bonsoir Madame, No Peace Like in Heaven, Fight For Your Love, FemaleVoice og ikke mindst fodboldklassikeren Big Boys in Red and White.

På denne turné tager Anders, ligesom i Tik Tak, udgangspunkt i livets forskellige faser: Fortællingen sker gennem sange vi alle kender fra Big Fat Snake, Toppen af Poppen, og Queens rockmusical We Will Rock You, hvor Anders spillede hovedrollen i foråret 2023. Samarbejdet med Elvis’ band bliver også inddraget og helt spritnye sange vil være atfinde på sætlisten.

Sangene fremføres af en af de bedste livesangere i Danmark. Der bliver grinet, sunget med og fældet en lille tåre blandt publikum. Vi hører om den svære vej til kærligheden, om at være far til 4, farfar til 3 små piger, og den bedrift det er at være gift i over 35 år. Der fortælles om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig bliver TV-vært på TV2 Charlie samt medvirker i TV-serien “Kendisfamilier”.

Tik Tak’s succes har en særlig betydning for Anders, for verden har forandret sig meget siden Big Fat Snakes storhedstid. Musik bliver streamet idag, og det er svært at flytte fans fra CD til streaming, når de nu ikke hører til det helt unge segment længere. Derfor er Tik Tak, med den underfundige og rammene tekst om livets gang også blevet titelsang til denne turné.


Tags: Tæt på kocert