Rasmus Bjerg hyldestkoncert til John Mogensen - Fredag d.5.nov.2021 med Discobox mobildiskotek bagefter.

Rasmus Bjerg hyldestkoncert til John Mogensen - Fredag d.5.nov.2021 med Discobox mobildiskotek bagefter.

  • Brand: Sannes Kaffe
  • Model: Rasmus Bjerg hyldestkoncert til John Mogensen
  • Lagerstatus: På lager
  • 879 DKK
  • Ekskl. moms: 703 DKK

Valgmuligheder

Produktbeskrivelse

Intimkoncert med Rasmus Bjerg incl. mad, pølsevogn og bagefter nogle timers diskotek med dansegulv. (o:

Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen, musikken og historien.

På ryggen af den fantastiske modtagelse, gentager Rasmus Bjerg successen i sommeren 2021, når han igen inviterer nye og gamle rullesten med til folkefest: 

"JOHN" - En hyldest til manden, musikken og historien

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående - ikke mindst i de danske hjerter. Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama "Så længe jeg lever", er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48 år.

Nu, mere end 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg tager på tour i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med hans fantastiske seksmands orkester under kyndig ledelse af kapelmester Nicholas Findsen.

"Det skal ikke være så pænt og fornemt, men en folkefest!" - "Det bliver en folkefest for hele familien, for store og små". "Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!" siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som "...dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag".


Arrangementet afholdes hos Max Garage og er inkl. mad. Menuen vil blive udsendt når vi nærmer os datoen for arrangementet.

HUSK! I kan nu booke en bus til at transportere jer til og fra koncerten. Se mere her: https://sanneskaffe.dk/event/transport


OBS! I tilfælde af at der bliver udmeldt restriktioner der kan have indflydelse på afholdelse af koncerten, vil der her på hjemmesiden samt på de sociale medier blive udmeldt ny dato. Endvidere gør vi opmærksom på, at mailen med ordren samt ordrenr. er din billet. Det er ordrenr. at I bliver sat til bords efter. Ønsker I en billet der kan gives i gave, bedes I kontakte os på kontakt@sanneskaffe.dk, så vil en sådan blive tilsendt - hjemmesiden kan desværre ikke generere billetter endnu.